Sunday, December 11, 2011

tahniah and happy belated birthday to you

entry ni di cipta khas untuk "yang berkenaan"
walaupon xdiminta...tp nk wat jugak untuk beliau


8/12/1990
sapa yg lahir pada tarikh ni...
maka beliau adalah yg berkenaan yg aku tujukn entry ni khas untuk diri nye:-)
opsss...........
bkn pada semua manusia yg lahir pada tarikh ni
tp....
yg study as medical assistant at kskb uk..
yg always make me happy 
yg always make me smile
yg always ada untuk diri ni even ssh n sng...('-')

happy birthday to you
semoga pangjang umur,dimurahkan rezeki,sentiasa diberkati Illahi,and sentiasa dapat apa yg di impikan,berjaya dalam hidup...and...always hepi

TAHNIAH
kenapa????
sebab.....dapat pointer 3.92
('-')
pointer naik lagi...
lau nk banding....mmg jauh sangat beza nya pointer diri ni...ngn beliau
tp....
dia always support n ingtkn diri ni untuk study...n...study..
thanks
tu semua wat diri ni lg semangat nk study 
tambah2 bila dia teman time diri ni stay up

bila aku ckp tngah stdy...
he always asked me.."tjuk apa??"
n..
bila dah diberitahu tjuk yg berkenaan...
dia akn huraikan semua yg dia ingt tntang topik yg aku stdy..
yup...sy tahu awak pndai..hihi
suke:-)

BTW...
congrats....n happy birthday...
elok2 kt sana ye.....


yup, ini adalah hamba Allah yg di maksudkan.....
BIRTHDAY BOY....
hihihi





p/s: sorry coz entry ni lambt sket dicipta....hihi...sbb xdak b.band:-)







3 comments:

  1. hihi....lantak la aku...hahaha

    ReplyDelete
  2. pointer ina pon naik gak... nak special entry! hehe....

    ReplyDelete