Monday, January 16, 2012

16/01/2012

apa ada dengn hari ni???
pd hari ni org gomen msuk gaji...
pd aku???
ha..................tengok ni....
1/1 -asyiqah rayyana
16/1-nur atiqah 
21/1-nur hidayah 
30/1-anis rafie ahmad ramdani
so........................
tepat pukul 12am mlm td...bertubi2 msg msuk kt nset..
hihi...thnks kepada yg mengingati...
n yg paling best msg yg aku dpt...
msg ni....
"Dear nur atiqah jumri...selama 8 tahun perkenalan kita ni..dah bnyk memori kita cipta..teringt lg mcm mana kita boleh kenal hanya dengan satu soalan yg ntah apa2...'ada x sesapa sini nama ATIQAH?'hehehe
thnks to kak zaza sbb kenalkan kita...igt x,kita xpyh guna cermin kalau nk betulkan tudung..pantulan kt anak mata pon dah cukup...hehe..and the best part is,tqah xkan pecaya kalau org lain ckp tudung tqah jd melainkanina yg cakap...mcm tu jgk ina..hehe...perangai betul...bnyk lg kenangan lain yg kita cipta...terutama kt SMKAK..kalau nk tulis ni xtau brapa msg panjangnya....hehe...ina juz nk mintak maaf kalau2 ina ada buat salah n silap sepanjang kita berkawan...serapat mana pon kita,mesti ada jgk kekurangn kt mana2 kn...nobodi is perfect rite....sebenarnya y dok panjang2 ni sbb nk wish HAPPY BZDAY to u....ina doakan tqah success selalu dalam apa ja y tqah buat....hehe..."

hehe......to ina...actually tqah nk ulas panjang sngt2 semalam...tp xdan nk menaip msg asyk msuk..
hihi....btw thnks for the pictre...haha....suka.....
thnks sngt2....
ina kata apa??nk wat lain pada org lain..???mmg jd pon....sngt2 beza pada org lain....n sangt beza jgk pada thun2 seblum ni....hihi...
thnks a lot.....
yup,u are my bestie....:-)
mmber a.k.a anak sedara abh n umi yg the best in the world...
hihi

thnks to my fmly jgk.....:-)
thnks untuk doakn k.cik untuk success dlm hidup....
thnks untuk k.ngah untuk hadiah tu....
dh guna 2mggu dh dengn bngganya...
.....................................
thanks to "encik abg" sbb bg voice mail mlm td.....:-)
thnks untuk suma kwan2 yg ucapkan pd semalam..sampai hari ni...


Tuesday, January 3, 2012

1/1/2012

hepi bfday to ASYIQAH RAYYANA BINTI ANIS RAFIE





ha.................dah setahun.........................
dah ada gigi....
dah boleh makan wafer even b4 ni ibu xbagi mkn....
ari buat mkn2 tu dia asyk makn je...
sbnrnye...wafer yg dia mkn tu bnk sedap sngt pon....sbb tu pak su kamu buat xheran je ngn wafer tu...lau x...dah lama dia ambk simpan buat stok jajan dia...

pape po....hepi bufday......cpt belatih jln k...........

sepanjang 2 minggu

salam...
agak-agak dah brapa lama erk aku xupdate blog aku ni???
hihi....
baru lbh kurang sebulan....
okay la tu...
(",)

soo...
on 18/12/2011
aku balik untuk cuti sem..
yup....aku rasa cuti kolej ni lah yg pling ciput skli...
juz 2 minggu untuk cuti sem...and 1 minggu untuk midsem..

sepanjang 2 mggu ni...aku asyik bejalan je...
haha..

fisrt2,aku blik kampung...rumah opah.....kt GRIK nun...
lama jgk dok situ....blik KDH..
kt KDH juz 3 hari....
aku blik kampung lg...
kali ni kt k.kurau lak....umah tok wan....
blik sbb k.yong pon blik jgk untuk crismas...yeay...........

then...abh n umi blik kdh....tp aku n adk....
haha...
kitorg blik penang,ikut k.yong...
mmg best...

hari sabtu( 31/12/2011)
baru kitorng blik kdh...
sbb on 1/1/2012
ada birthday party untuk chika honey....
yup...
bdk yg dulu di gelar as "ci ebok-ebok"
but now known as "ci kecik-kecik"
sbb...??
bdn dia sama saiz ja pada raya dulu sampai skrng..

 on 2/1/20112
aku dah berangkat dan menjejakan kaki di ipoh semula..........

abis sudah cuti 2 mggu..........
kedekut punya kolej.....kolej lain cuti sampai sebulan....